8.1.2018

Lentosimulaattorien historiaa ja nettisotalentämisen lumoa


Suomen pelimuseossa järjestettiin 21.10.2017 lentosimulaattoripäivä. Ja meikähän on harrastanut ilmailua ja simulaattoreita  jokseenkin koko ikänsä. Vedimme lentäjäveljien kanssa hyvät simulaatiosessiot yleisölle ja esityksiäkin, joista kaksi alla.






Tapahtumakuvaus:


Ilmailua ja lentämistä voi harrastaa kotonakin, niin yksin kuin internetin kautta muidenkin kanssa. Pelimuseon lentosimulaattoripäivässä 21.10.2017 tutustumme kotikonstein tapahtuvaan lentämiseen ja kuinka sinitaivaille voi nousta niin vanhan ajan kuin nykypäivän sotakoneilla, purjekoneilla tai matkustajakoneilla. Virtuaalisilla taivailla ei huono keli haittaa!
Yleisöä lennättämässä kokeneet pilotit Ville "Cosmo" Ranki, Tatu “dta” Aalto, Matti “Kippari “Kurvinen ja Jukka "Grendel" O. Kauppinen. Lennettävissä IL-2 Sturmovik: Battle of Moscow / Battle of Stalingrad, IL-2 Sturmovik: 1946, Digital Combat Simulator (DCS) sekä X-Plane 11.
Klo 11 Lentosimulaattorien historia, Jukka O. Kauppinen (pelimuseon Areena)
Klo 12.00 Ilmailumuseon elämyspalveluiden lentosimulaattorit 2011-2017. Myynti- ja Markkinointipäällikkö Henri Äijälä, Ilmailumuseo.
Klo 13 Mihin simulaattorilentäminen voi johtaa? Aiheesta keskustelevat Sami Saikkonen, Ville Ranki ja Jukka O. Kauppinen (pelimuseon Areena)
Klo 16 Virtuaalinen sotalentäminen, Jukka O. Kauppinen (pelimuseon Areena)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti