27.4.2022

World of Commodore 1992 loi uskoa Amigan tulevaisuuteen - Guru Magazine 1992


World of Commodore 1992 -show Yhdysvalloissa loi toivoa Amiga-kansan sydämeen. Amiga kävi kovaa selviytymistaistelua PC-koneiden puristuksessa ja uusia malleja ja päivittyvää tekniikkaa kaivattiin kovasti. Nyt niitä oli tarjolla: uusi, upea Amiga 4000 ja aivan uuden grafiikkapiirin kera. Lisänä rokassa lupauksia uudesta äänipiiristöstä , käyttöjärjestelmästä ja monista uusista lisälaitteista. Huhujakin riitti ja harva osui kohdalleen.

Kirjoitin messureportaasissa karusti, että "Commodoren herääminen on tapahtunut viimeisillä mahdollisilla hetkillä, kenties jo liiankin myöhään."

Artikkeli Guru Magazine -lehden numerosta 5/1992.

Guru Magazine oli vuonna 1992 viiden numeron ajan ilmestynyt suomalainen Amiga-diskettilehti. Jokainen lehti koostui ainakin 2-3 disketistä: toisella oli varsinainen lehti, extra-levykkeellä oli ohjelmia ja muita herkkuja. Kirjoitin lehteen runsaasti artikkeleja, uutisia ja arvosteluja. Vaikka tittelini oli pelitoimittaja, niin en ollut mukana lehden julkaisutoiminnassa tai taloustoiminnassa. Julkaisen blogissa omia Guru-artikkeleitani, koska eipä niitä aikoinaan kovinkaan moni nähnyt. Lehden levikki jäi luultavasti muutamiin satoihin + piraattikopiot.

Lisätietojahttps://byterapers.scene.org/gurumagazine/







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti